Äntligen Bamsegympa

Publicerat den Uppdaterat den

Nu startar vi vårterminens BAMSEGYMPA!

Den här terminen kommer det se lite annorlunda ut på grund av de riktlinjer och restriktioner vi nu har att följa. Detta innebär att ni nu lämnar av era barn utanför lokalen där ledarna kommer och möter upp barnen strax innan gympans start. Sedan hämtar ni på samma vis era barn utanför när passet är slut. Detta är på grund av att vårdnadshavare ej får vistas i lokalerna just nu. Vi har valt att sätta en åldersgräns på 4 år som innebär att barnet ska ha fyllt 4 år innan terminens start för att kunna få en plats i gruppen. Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom!

Terminsavgiften på 500:- skickas ut efter de två första omgångarna som är prova-på. Vill ni inte behålla er plats är det viktigt att ni mailar oss om detta. Alla som deltar vid minst 2 tillfällen efter prova på veckorna debiteras.

De grupper vi erbjuder denna termin är:
Måndagar 4–6 år 17:30-18:30
E-hallen, Stenhamreskolan

Tisdagar 4–6 år 17:30-18:30
E-hallen, Stenhamreskolan

Onsdagar 4–6 år 17:30-18:30
E-hallen, Stenhamreskolan

Anmälningslänk