Hört talas om barnyoga??

Publicerat den Uppdaterat den

Gymmix i Ljusdal kommer starta upp detta inom kort!

Anmälan görs HÄR!
Yogan har många fördelar

Yoga är en metod som ser till att hela barnet mår bra, både i kropp och själ. Barn är naturligt smidiga och yogans positioner behåller musklernas rörlighet och förbättrar motorik och balans. Men ställningarna ger också en massage på insidan med andetagets hjälp och många positioner är framtagna för att stimulera specifika organ. Med stärkta kroppar får barnen bättre hållning vilket ger mer utrymme för syre- och blodflöde till livsviktiga organ. Tillsammans med andningen stärks immunförsvaret. 

Upptäck yoga för barnen i din omgivning

Man ser att yoga hjälper barn till bättre hälsa, kondition och koncentration. Stress upptäcks idag i unga åldrar och att då tidigt få ett verktyg som både identifierar och minskar oro ökar barns allmänna välbefinnande. Bättre självkänsla bli resultatet av regelbunden yoga. Runt om i världen söker man vetenskapliga bevis för yogans fördelar och i Sverige är till exempel den Medicinska yogan redan vedertagen i den västerländska sjukvården. Det ska bli spännande att följa fortsättningen.

Vi har inte bestämt dag och tid ännu men åldern blir 4-7 år!
Det kommer bli 5 ggr och kosta som ett medlemsskap i föreningen – 50:-

Anmäl ditt barn redan idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s